Leveransvillkor

Leveranssätt

Mimii.se skickar dina varor per post. Varorna levereras till din brevlåda eller till det utlämningsställe som ligger närmast dig. Om försändelsen inte går ned i brevlådan får du en avisering där det framgår var du kan hämta den.

Leveranstid

Vi packar och skickar dina varor snarast möjligt. Normalt kommer varorna till dig eller till ett utlämningsställe nära dig 3-6 arbetsdagar efter beställningsdag. Du måste hämta ut ditt paket senast 14 dagar efter ankomst till utlämningsställe. Om detta inte görs återsänds paketet till oss och vi kommer att ta ut en frakt- och hanteringskostnad från dig om 395 SEK. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av köp. Läs mer under "outlösta paket" nedan.

Leveransförsening

Mimii.se arbetar aktivt för att förseningar inte ska uppstå. Om detta ändå skulle förekomma kommer du som kund att meddelas via e-post. Du har alltid rätt att häva köpet om leveransförsening skulle uppstå.

Länder

Vi levererar till Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, Storbritannien, Holland, Luxemburg, Irland, Belgien och Österrike. Fraktkostnaden till dessa länder er beroende av vikt och avstånd. Leveranstiden kan då ta några dagar extra.


Fraktkostnad

En fraktkostnad om 49.- (inkl. moms) tillkommer varje beställning.

Fraktkostnaden beror på vikten av paketet:

0- 0,5 kg – 49 SEK
0,5 -1kg – 65 SEK
1-2 kg – 89 SEK

Outlösta paket

Det är upp till dig att du som kund anger en giltig och korrekt leveransadress. Hämtar du inte ut de varor som du har beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 395 kronor. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Transportskada

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla detta till utlämnande företag alternativ till det företag som levererat till din brevlåda. Om en vara skadas då den returneras till Mimii.se står kunden denna risk.