Mimii.se – Gåvor från hjärtat till hjärtat

Det är underbart att ge en härlig present från hjärtat till dina nära och kära. Ibland kan det vara ganska svårt att hitta den perfekt present. Mimii.se har en lösning. Vi erbjuder en masse av unika och roliga presenter till alla tillfällen – Mors dag, Fars dag, Alla hjärtans dag, födelsedag osv. Men du behöver inte att vänta till et speciellt tillfället för att påminna till dina nära och kära att du älskar dem. Därför har vi många presenter det du kan också ge på en helt vanlig dag.

Med stor entusiasm in i unika presenter har vi satt ihop produktsamlingar med hög kvalitet som är tillverkade i våra egna lokaler. Därför är vi i spetsen för hela produktionen vilket ger oss en unik kunskap om hela processen.

Många gånger kan man lämna in speciella önskemål till våra kreativa designers för att få fram en produkt som är skapad efter specifika behov och för speciella tillfällen.

Vi hoppas att du hittar en härlig present från våra produkter det gör dina kära glad.

Webbutiken Mimii.se öppnades i 2013 och har specialiserat sig på e-handel i Skandinavien. Vi har filialer också i Estland och Finland.

Om du har frågor om våra produkter, får du alltid ett svar. Vi värdesätter personlig kontakt med vår kunder.

Kontakt

E-mail: info@minuminu.ee

Telefon: +37256489183

Adress: Narva mnt 150, 13619, Tallinn, Estland